Vi er igang igjen!

Heisann!

Nå er 2014 over, og vi har kommet over halvveis i året som BiG-team. De siste ukene har det skjedd mye her på Bibelskolen. Vi startet det nye året med SOT, eller skoleovertakelse, som det heter. Det kom 14 tidligere BiG-studenter, som rett og slett tok over skolen, og hadde undervisning og opplegg for studentene. Vi i BiG-team var så heldige å få lov til å være en del av staben. Vi hadde aktiviteter med studentene, jentene i teamet hadde undervisning, vi var med på fokuskvelder, og vi var med på å arrangere basar. Det virker som om SOT 2015 var en innertier, og at studentene sitter igjen med mange gode minner.

IMG_8744

Per Sigve og Sigrid ledet oss gjennom Basar 

Uka etter var det duket for TT4. Det var en uke med god og variert undervisning, interne og ekterne forelesere, og mye lek og moro. Etter TT4 var vi veldig klar for å komme igang med teamarbeidet igjen. Vi har et spennende halvår foran oss, med mye reising, og derfor har vi hatt god bruk for peroiden etter SOT og TT.

I helga sto vi på stand på Impuls Stavanger. Vi dro fra BiG på torsdag, og hadde en rolig kveld hos Husa. På fredagen rigget vi stand, og festivalen var igang. Det var umulig å telle alle sammen, men det må ha vært godt over 1000 folk der, kanskje til og med 2000. Utrolig at de får stappet så mange mennesker inn på et så lite område. Vi hadde gode samtaler med folk, både de som hadde søkt, og de som ikke hadde søkt. Vi snakket med interesserte og uinteresserte. Noen kom til standen for å være med på gjettekonkurransen, andre ville bare ta seg en pause i sakkosekken (den er virkelig kjekk å ha). En ting er sikkert, og det er at de fleste kom til standen vår for å smake på BiG-dropsene. Det var tre jenter som hadde gått rundt til alle sandplassene for å teste ut kvaliteten på dropsene, og vi fikk prisen «årets beste drops 2015». Veldig fornøyd med det.

IMG_9056

Når BiG-team er på tur, går det i Black Stories og heklingIMG_9030

Beskrivende bilde

IMG_9019

Ingrid og Vilde, klar for Impuls StavangerIMG_9022

Wohoo, BiG-dropsene er årets godteri!!

Helga var lang og intens, men også veldig interessant og givende. Etter et par rolige dager på
BiG, med blant annet aking og baking, og vasking av bilen, er vi nå i Trondheim, for nok en festhelg. Impuls Trondheim starter i dag, og vi er veldig klar for nok en helg med mange gira ungdommer.

IMG_9246

Fra akedagen med idrettsklassen

IMG_9185Fra akedagen med idrettsklassenIMG_9137

Ingrid, vår flotte bålmester

IMG_8851

Vilde og Anna Martine tok på seg den kalde oppgaven å vaske bilenIMG_8854

BiG-team på middagsbesøk på Toten

Kom gjerne innom standen vår, hvis du er i Trondheim! Vi talas :-)