UanZ og Tryggheim

Nå har vi kommet hjem fra vestlandsturen vår. Vi hadde gleden av å være med på UanZ ungdomskonferanse fra lørdag til søndag. Det var topp stemning, mange folk og et utrolig bra opplegg. Temaet for konferansen var “Bibelen 100%”, og selv om vår hovedoppgave var å stå på stand, fikk vi med oss gode taler og seminarer. I tillegg var konserten med Trygve Skaug på kvelden på lørdagen et høydepunkt. Vi begynner å bli ganske rutinerte på å sette opp og ta ned standen vår, og det kan muligens ha vært rekordtid på nedrigg i helgen (kanskje vi skal begynne å ta tiden?) Vi har fått bo hos Husa hele helgen, og vi vil takke familien for veldig god mat og gjestfrihet. Dere har i vist en enorm hjertevarme!

IMG_8048

Standen er oppe, og Vilde og Simon er klare for å sanke nye søkere til BiG

IMG_8061

Vafler går aldri av moten, selv ikke etter vaffelsteking på nesten hver skole vi har vært

IMG_8077

Lørdag kveld: konsert med TrygveSkaug. Nært og vakkert

IMG_8092

Vinneren av gjettekonkorransen – gratulerer

IMG_8129

Vi besøkte til og med Kleppekrossen! #bukk

IMG_8256

På mandag fikk vi besøk av Hilde, som går TT. Kjempekoselig! 

I tillegg til å være på UanZ, var vi på Tryggheim vgs på tirsdag . Der sto vi på stand fra lunsj til middag. Vi stekte vafler, hadde konkurranse og snakket med mange hyggelige mennesker, både kjente og ukjente. Husa gikk på Tryggheim i fjor, så han trakk mange folk til stand – det liker vi! Etter middag bar det tilbake til BiG. I bilen var det god stemning og julemusikk (vi vet det er litt tidlig, men dette var vår eneste sjanse til å høre på julemusikk på langtur). Vi rakk akkurat å komme hjem til kveldsmat – jippi!

IMG_8138

Vi fikk besøk av Ane, som gikk på BiG i fjor

Nå står adventstiden for tur, og mange godbiter venter. Vi kommer til å være på BiG stort sett hele desember, hvor vi blant annet arrangerer juleverksted for elevene.
Vi i BiG-team ønsker dere alle en velsignet advent! Dere hører snart fra oss igjen :-)