Vestlandet – here we come!

Halloen, du!

Nå har vi kommet igang med vår andre langtur, og denne gangen har vinden ført oss til vestlandet, eller nærmere bestemt Karmøy. Vi har siden tirsdag bodd hos Sigrid, som går TT-linja (til tjeneste) på Bibelskolen. På onsdag var vi på Lundeneset, hvor vi sto på stand i lunsjen og rundt middagstider. Vi hadde drops-konkurranse, stekte vafler og sjonglerte. Gratulerer til Ola, som klarte å tippe nærmest riktig antall drops. Hjemme hos Sigrid gikk mye av tiden med på å løse “black stories”, altså detektivgåter. Vi fikk også taco og kaffe (dog ikke samtidig). Vi retter en stor takk til familien Utvik, for gjestfrihet og hyggelig samvær. Dere er supre! Torsdag ettermiddag tok vi farvel med Sigrid, og dro videre til Klepp, til Husa. I dag har vi vært i Frøyland og Orstad kirke, og rigget opp BiG-standen. I morgen braker det nemlig løs med UanZ ungdomskonferanse. Vi gleder oss veldig, og håper å se mange både kjente og ukjente fjes.

IMG_7973

Gratulere til Ola (i midten) som vant dagens konkurranse

IMG_7982

Vi er på Lundeneset, og det er topp stemning
IMG_8022

Boklesing og sofakos hos Sigrid