Veritas og snaaaart langtur

Lørdag er det igjen klart for Veritaskonferansen på BiG. Vi i BiG-team skal selvfølgelig være til stede og håper også at vi treffer akkurat deg. Vi håper på at dette blir en heidundrane bra helg med mye bra påfyll. Årets Veritaskonferanse er den andre av sitt slag. Det er en trosforsvarskonferanse som arrangeres av Laget, NLA Høgskulen Gimlekollen og Bibelskolen i Grimstad.

http://www.veritaskonferansen.no/index.html

Ikke nok med det, på Fredag blir det debatt på UiA mellom Stefan Gustavsson, en kristen foredragsholder og forfatter, og en representant fra Human-Etisk Forbund, Gunn Hilde Lem.

Sjekk ut info her:

http://www.veritaskonferansen.no/img/Debatt.jpg

Denne uken har vi hatt litt forskjellige små og store oppgaver. Vi forbreder oss til den første langturen som vi starter på allerede neste tirsdag (14.Oktober 2014). Vi gleder oss og er spente og klare for å komme ordentlig i gang! Følg med på bloggen (bigteam.no) for å få med deg mer om turen vår! I tillegg reiser vi rundt for å presentere og informere om Veritaskonferansen. Tirsdag var vi på Lagsmøte på Norkirken. Vilde og Simon hadde et lite dramastykke som ble etterfulgt av en andakt av Vilde.

IMG_7968