BiG-team 14/15 sin første tur utenbys

På fredag som var (12/09 -14) bestemte vi oss for å reise til Oslo. Lørdag pakket vi i bilen og kjørte til Drammen. Vi tok en overnatting hos Simon og fikk middag og en omvisning i Drammen, by night! PS: Er du i Drammen, gå til Ypsilon -brua, rett ved siden av den, der har de tidenes lekeplass! 

IMG_7715

IMG_7724

Søndag morgen fikk vi en nydelig frokost av mamma Lippert. Vi satte oss i bilen og kjørte inn til O`store Oslo for BiG-almuni og høsttakkefest i Storsalen. Vi sto på stand for å verve fastgivere og vise at BiG fortsatt lever! Etter en heidundranes Gudstjeneste og festdag i storsalen drog vi på besøk til Endre og Lars-Ove sin ungkarsleilighet på Majorstuen. Desverre var ikke Lars-Ove hjemme, men Oslos BiG13/14 studenter stilte godt opp.

IMG_7757

Vi la igjen et spor fra vårt besøk og drog videre til Hobøl for søndagsmiddag og eplepai. På vei hjem igjen til BiG tok vi Bastø-Fosen fra Moss til Horten. Vi leste bibelen ute på dekk med en vakker kveldssol i horisonten.
IMG_7768

Takker og bukker for en flott tur utenfor Grimstads grenser!
Nå er vi godt igang med planlegging av neste tur som starter 14. Oktober.