Endelig!

 

Heisann!

BiG-team 14/15 er på plass, og klare til å gjøre en innsats! Vi er akkurat ferdig med to ukers undervisning på TT, altså linja “Til Tjeneste”. Vi har lært om trekanter og halvsirkler, vi har lært om lederskap og medvandring, vi har snakket om PR, og tatt personlighetstest. Det var to veldig bra uker, men på slutten begynte vi virkelig å klø i fingrene etter å starte.
Planleggingen av høsten er allerede igang, og vår kjære leder, Simon, er fullt opptatt med å sende mailer og ringe til skoler. Bilen er skinnende ren, og bildet av årets team har kommet opp på bakruta.

IMG_6186

Fra venstre: Vilde Hamre, Johannes Husa, Ingrid Kristine Melvær, Simon Kristopher Lippert, Anna Martine Jarlvang Karsrud

Vi er skikkelig gira på det kommende året, og har lyst til å se akkurat DEG!

Talas